Poradna Jídelní sety


Autor: | Vloženo: 07.02.2011 000 23:00 | Témata: Poradna Jídelní sety

Jídelní stůl

Jak velký jídelní stůl má být v cm,když chci k němu 6židlí.Děkuji

  • 8. února 2011 - Oficiální zástupce obchodu ID POINT CZECH

    Dobrý den, na vaši otázku je snadná odpověď. V případě, kdy počítáte osoby sedící vedle sebe, musíte dodržet minimální šíři 60 cm pro jednu osobu. Standardní šíře je však 70 cm. Pokud máte opravdu dostatek místa, můžete počítat i s šíří 80 cm na jednu osobu. Teď už záleží spíše na variantě stolu. Tedy, zda-li má být tzv. "fixní" či "rozkládací".

    V nejběžnější situaci tak volba zákazníka zůstává u rozměru stolu 140 x 80 cm, ve variantě rozkládací. V tomto případě tak v každodenním režimu využívá složený stůl se 4-mi místy k sezení a pro případ rodinných oslav pak stůl rozloží a přidá tak další 2 - 4 místa, podle typu rozložení konkrétního stolu.

    Není však vyjímkou, že ve stejném principu velice často zákazníci kupují stoly v rozměru 160 x 90, ale i 120 x 80 cm. Vše je nakonec vždy dáno velikostí samotného prostoru.

    V případě, kdy si opravdu můžete dopřát veliký stůl, tzv. fixní, je na snadě poohlédnout se po rozměru 180 x 90 cm. Nemusíte nic rozkládat, stůl je stále k dispozici a samotný prostor získá na celkovém dojmu.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.