Nejnovější recenze ze sekce Jídelní sety
- Nízká cena
- V dřevěných částech stolu a židlí nebyly předvrtané otvory
V této barevné variantě se mi jiný stůl za nízkou cenu sehnat nepodařilo. Židle jsou stabilní a nevržou.
- Vypadá přesně jak na obrázku
cena odpovídá kvalitě
Jídelní set je kvalitně zpracovaný, potah je velmi příjemný. Stůl se dobře rozkládá. Výrobek určitě doporučuji. Je možnost vybtat si z více variant.
- židle mají rovné opěradlo, mělo být mírně prohnuté
Mělo by být lepší uchycení šroubů. Trošku bytelnější. Jinak bych byla spokojená. Vše sedí jako v objednávce. Bylo by dobré vylepšit konstrukcí
- Dobrá cena
- Zlá kvalita spracovania,
- Viditelný sváry a rýhy
- Krásné složení
snadně rozložitelný
- Přišel jiný motiv než byl objednán. Stoleček špatně řešen, spojovací lat´vadí nohám. Židle v poměru ke stolku nízká.
- Jednoduche provedení
- Snadno dosažitelné
- Volají
- Levné, celkem pěkné.
- Tak trochu dodělej si sám. Sem tam něco nesedí při kompletaci. Návod k tomu k ničemu.
Rohová kuchyňská sedačka,je pěkná a pohodlná.doporučuji dalším zájemcům.ale chyběla polovina šroubů a matic,které mě ani po urgenci neposlaly
- moc pěkný
- je možné si vybrat barvu dřeva a látku na čalounění
Jelikož je to Vánoční dárek nemohu k tomu moc říct.
Ale po rozbalení jsme byli moc spokojeni .
Krásný stůl i židle.
Pěkné čalounění na židlích.
Fakt moc hezká práce
Moc se nám hodí d kuchyně je moc pěkný pěkně se sedí na židlích prostě je pěknej a prostorných
- Moderní vzhled, snadná údržba i montáž
- Nutno odstřihnout spodní krytí, aby se mohlo sešroubovat. Máme už druhou, vždy jeden stejný spojov. šroub se protáčí. Roh se prodřel (extrémní pohyb dětí).
Vypadá to na docela kvalitní práci, jsem spokojen.