Nejnovější recenze ze sekce Jídelní sety
Líbil se mi ze všech nabídek nejvíc a hodí se barevně ke stěně v obýváku.
- kvalita/cena
dobře odvedená práce za pár korun
- kvalita
stůl je stabilní a velmi hezký
Byl za přijatelnou cenu a hodil se mi k ostatnímu zařízení
jsem s výrobkem i s fi. Strakoš spokojená.
- moc hezké, pro děti ideální.
Doporučuji, pro děti moc hezké a praktické.
- kvalitní zboží
- přijatelná cena
- Kvalitní zboží za rozumnou cenu vzorová komunikace dovoz v pořádku a cena odpovídá kvalitě jsem velice spokojen s firmou strakoš
rýchlé kvalitní zboží za rozumný peníz
- rychlé a slušné jednání
- -----
přijatelná cena
doporučila bych ostatním
- VELMI VKUSNĚ VYPADÁ,POHODLNÉ ŽIDLE.SKVĚLÁ CENA.
- MENŠÍ NEDOSTATKY V NÁTĚRU,MÍSTY CHYBÍ BARVA.
- Za tu cenu slušná kvalita
- žádné zápory
Není to dřevo,ale lisovaná dřevotříska,takže opatrně při montáži a raději spoje ještě podlepit,ale jinak vše ok a i spracování je kvalitní a vypadá opravdu hezky.
- jsem spokojená
vše je ok
- skvěký
- velký úložný prostor
- sedací plocha prostorná
s produktem sem spokojená máme doma asi týden a je velice pohodlná
- Konstrukce stolu je velice pevná a stabilní.
- K setu se dají dokopit další židle.
- Stůl v rozloženém stavu je dostatečně pohodlný pro šest lidí.
- Židle nejsou šroubované, spoje jsou čepované a lepené, což se projeví na životnosti a pevnosti židlí.
- Židle jsou dodáváne vcelku.
- Jídelní set je možno koupit v různych odstínech lakování a čalounění.
- Nic mne nenapadá.
Tento jídelní set se da použit v menších i středně velkých prostorech. Je dostatečně velký i pro šest lidí. Co se týká poměru ceny - kvalita, osobně mohu říc že je to velice dobrá koupě. Stůl i židle jsou lakované kvalitními materiály, které zamezují tvorby "koleček od sklenic a hrnku" na stole. Tento jídelní set je vhodný pro každodenní použití v domácnostech ale také i v restauracích.
nemohu hodnotit produkt jsem ještě nedostala
hvězdičky jsem proto zvolila náhodně
- vybrali jsme z pohodlí domu z široké nabídky
1. nákup zatím nemohu posoudit, dokud zásilka nedorazí
- Kvalitní provedení
- Výběr z velkého množství čalounění
- Variabilita sestavy
Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Barevné provedení z letáku odpovídá přesně realitě. Tzv."DODO" - dodělej doma. Každopádně zvládne i jedniná (alespoň trochu šikovná) osoba. Židle s područkami nenahraditelné. Objednáno z INTERARCHu a bezproblémové jednání. Reklamace řešena pouze kvůli přepravní službě, rychlea bezproblémově. Doba dodání uváděna 3-4 týdny, u nás byla 4, ale jelikož je to nábytek "na míru" ještě stále je to slušná doba. Naprosto dostačující varibilita možnosti sestavy - obě části rohové lavice lze sestavit např. od 131 - 211 cm. Lze upravit počet židlí i velikost stolu. Za danou cenu pžekvapivě kvalitní sestava - pozná se česká práce ;) oproti "podobným" polským jiná třída. Máme přisazeno ke zdi, takže nemohu posoudit, jak by držela opěradla pod plnou zátěží.
- Kvalitní provedení
- Výběr z velkého množství čalounění
- Variabilita sestavy
- vypadá velice pěkně
- sem tam trochu oděrka na židli, ale není to v podstatě vidět
židle jsou velice pohodlné
nábytek působí masivně a hezky
jídelní stůl a židle doporučuji